TKO SMO

Projekti

Projekti u tijeku

 • Croatian Universities for EU projects

  Projekt djeluje kroz Konzorcij sastavljen od 9 hrvatskih visokih učilišta i Udruge Informo koja je ujedno i koordinator Konzorcija. U skladu s tim ciljem, Konzorcij studentima koji pohađaju njegova visoka učilišta pruža mogućnost odlaska na stručnu praksu u organizacije diljem Europe.

 • POSITIVE EVS

  Od volontera koji sudjeluju u projektu “POSIT.IVE“ očekuje se interes za razvojem života članova zajednice i poboljšanje vlastitih vještina, kao i želja za životom u inozemstvu u multikulturalnom okruženju, te volja za radom na različitim zadacima. Volonteri sudjeluju u raznim aktivnostima koje provode Udruga Informo i Udruga ISTARSKO – Ekomuzej iz Vodnjana.

 • REVIVE2 - Revival entrepreneurship through second chance

  Kao glavni prioritet Europe 2020, poduzetništvo je definirano kao jaki pokretač ekonomskog rasta i smanjenja nezaposlenosti. No, statistike pokazuju da čak 30 % novih poduzeća ne uspije opstati u prva 24 mjeseca, a 50 % novih poduzeća ne uspije opstati do pete godine poslovanja.

 • YEIM 2 (Young Entrepreneurs in Motion)

  Projekt YEIM osmišljen je u svrhu promicanja europskog poduzetništva, posebice u ICT sektoru (male i srednje tvrtke koji su davatelji informatičkih usluga i proizvoda za druge male i srednje tvrtke).

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account