Prijavi se na program Erasmus za mlade poduzetnike!

"Nakon gotovo 3 mjeseca neizvjesnosti i nemogućnosti realizacije prekograničnih putovanja i razmjena, izazvanih globalnom pandemijom virusa COVID 19, sa zadovoljstvom vas Informiramo da nastavljamo s provedbom prekograničnog programa  Erasmus za mlade poduzetnike naoružani novim iskustvom i rješenjima.

Prijavite se kao poduzetnik početnik ili kao iskusan poduzetnik mikro, malog ili srednjeg poduzeća te iskusite prednosti prekograničnog poslovnog usavršavanja i razmjene iskustava s mladim poletnim kolegama iz cijele EU i šire.

Erasmus za mlade poduzetnike je prekogranični program razmjene koji pruža priliku mladim i obećavajućim poduzetnicima da uče od iskusnih poduzetnika koji upravljaju manjim tvrtkama u zemljama na europskom teritoriju, a iskusnim poduzetnicima omogućuje da na nekoliko mjeseci dobiju motiviranog mladog poduzetnika koji mu/joj može dati nove ideje i dodatna znanja u poslu.

Sudjelovanjem u programu  MLADI PODUZETNIK dobiva mogućnost:

  • edukacije kroz posao u inozemnom malom/srednjem poduzećunova
  • nova znanja za pokretanje novog ili jačanje postojećeg poduzeća
  • pogodnost upoznavanja novog tržišta
  • međunarodnu suradnju
  • potencijalnu suradnju s inozemnim partnerima
  • do 1100 eur/mjesečno, ovisno o državi razmjene
  • od 1 do 6 mjeseci razmjene

ISKUSNI PODUZETNIK dobiva:

  • motiviranog mladog poduzetnika s novim idejama vještinama i znanjima iz područja kojim možda ne vlada, a koja bi mu/joj mogla pomoći u poslovanju
  • upoznavanje s novim mogućim partnerom
  • te upoznavanje s tržištem zemlje mladog poduzetnika

Ne morate biti mladi! Dovoljno je da se tako osjećate. Mladi poduzetnici su oni koji su čvrsto odlučili pokrenuti svoje poduzeće ili koji već imaju poduzeće koje posluje manje od 3 godine.

Informo je lokalna kontakt točka i vaša potpora tijekom trajanja cijelog programa Erasmus za mlade poduzetnike.

Informo vam je podrška prilikom prijave u sustav https://www.erasmus-entrepreneurs.eu/, pisanja poslovnog plana i plana aktivnosti; vrši evaluaciju vaše prijave i daje vam upute o tijeku razmjene, pruža vam pomoć oko izgradnje uspješnog odnosa, kod potpisivanja ugovora, isplaćivanja financijske potpore i u komunikaciji tijekom cijelog procesa razmjene.

Kontaktirajte nas putem e-maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj telefona: 099 425 7697

Prijavite se već sada i unaprijedite svoje poslovanje!"

 

Partneri projekta

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account