TKO SMO

Karijera

Karijera

Udruga Informo Pridruži se našem Informo timu i djeluj s nama u razvoju zajednice. Nudimo prijateljsko radno okruženje, osobni razvoj i šansu za rješavanje poslovnih izazova! Ako si prilagodljiv, samostalan i motiviran, tada si idealan za naše radno okuženje!

 

OTVOREN NATJEČAJ:
PROJEKTNI ASISTENT (M/Ž) - Stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa

 

Ako trenutno nema otvorene pozicije za radno mjesto, uvijek nam možeš poslati svoj CV i molbu u kojoj ćeš nam ukratko opisati svoje radno iskustvo, težnje i preferencije kako bismo te bolje upoznali.

Pošalji nam svoj CV

Volontiranje i stažiranje

Kao promotor volonterstva udruga pruža mogućnost za mnoge studente da steknu iskustvo i radnu etiku. Udruga je također akreditirana pri Europskoj volonterskoj službi (EVS) te ima mogućnost primati i slati volontere u sve dijelove Europe. Unutar 14 godina djelovanja više od 150 mladih entuzijasta iz cijele Europe provelo je između 2 i 24 mjeseca u sjedištu udruge smještenom u gradu Vodnjanu.

Ako si organiziran, samodostatan, strastven i privlače te izazovi i stjecanje novih znanja, tada si dobrodošao u naš tim!

Prijavi se na volontiranje

Informo također provodi EPA-in program pod nazivom "Professional Improvement Program" u trajanju od 3 do 12 mjeseci. Program nudi mladim ljudima širom svijeta priliku da surađuju s profesionalcima na područjima savjetovanja i informiranja te steknu iskustvo u izradi i implementaciji EU projekata. Do sada su u navedenom programu sudjelovale 54 mlade osobe, uglavnom iz Europe, Afrike i Južne Amerike radeći na aktivnostima razvoja projekata koje financira EU, podizanju svijesti javnosti o mogućnostima razvoja i napredovanja i sl.

Prijave su otvorene tijekom cijele godine. Stažiranje prosječno traje šest mjeseci, a područja stažiranja su:

Administracija

Informiranje

Komuniciranje

Edukacija

Razvoj projekata

Savjetovanje

Net-working

Uvjeti za sudjelovanje u programu su da si stariji od 18 godina, da si minimalno prva godina fakulteta te posjeduješ znanje engleskog jezika.

Sudjeluj u "Professional Improvement Program" i obogati svoje iskustvo i životopis!

Prijavi se na stažiranje

Predavač na edukacijskim programima

Ako si profesionalac sa znanjem na području europskih politika i fondova, Akademija je otvorena za nove suradnje. Kako bi saznao više o poslovnim mogućnostima koje ti nudimo, možeš nam svoje upite poslati putem e-pošte na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili odmah poslati svoje podatke preko obrasca.

Jesi li spreman postati naš predavač i prenositi svoje stručno iskustvo i znanje?

Prijava HREN
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account