TKO SMO

Stručni tim

Stručni tim udruge Informo

Proaktivan i dinamičan Informo tim uspješno realizira zacrtane projekte te zajedničkim radom s co-working timom nastoji da korisnici što uspješnije razviju svoje vještine kroz edukacije, savjetovanja, događanja i aktivnosti.

Tamara Gobo
Follow:

Tamara Gobo

Predsjednica i projektni menadžer

TG
Tamara Gobo
Predsjednica udruge Informo
Tamara je diplomirala kulturologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci 2010. godine. Od 2009. radi najprije kao projektni asistent, a kasnije kao projektni menadžer u udruzi Labin Art Express XXI (Labin). Svoju karijeru nastavlja u Hrvatskom savezu udruga cerebralne i dječje paralize (Zagreb). Početkom 2016. radi u udruzi Informo (Vodnjan) gdje postaje predsjednica udruge u rujnu 2016. Neformalno obrazovanje European Cultural Project Management pri Fondation Marcel Hicter (BE) završila je u 2011. godini, a 2014. dobiva nagradu EUNIC za mlade kulturne menadžere. Posjeduje više od 8 godina iskustva u radu na projektima poglavito usmjerenim na kulturu, ali i na mlade i neformalno obrazovanje. Neki od projekata na kojima je djelovala a koji se mogu istaknuti su: voditeljica kluba mladih Klub 21 (2009.-2015.), voditeljica projekta Građanska inicijativa za Novi Labin, voditeljica projekta Građanska inicijativa mladih za referendum o TE Plomin C, asistent voditelju projekta Transart, asistent voditelju projekta Rudnici kulture, asistent voditelju projekta Underground city XXI, voditeljica projekta InPuls, voditeljica projekta Zaposli se!, voditeljica projekta Young Entrepreneurs in Motion, voditeljica projekta Sveučilišta za EU projekte, voditeljica projekta ACTIVE, voditeljica projekta FOCUS, ... ).
Laura Širol
Laura Širol

Stručni suradnik za administraciju i projekte

Laura Širol
Stručni suradnik za administraciju i projekte
Laura je magistrirala pravo pri Pravnom fakultetu u Rijeci 2014. godine. Od 2015. radila je kao Viši stručni suradnik za međunarodne projekte u Općini Gračišće gdje je bila zadužena za opće i pravne poslove, rješavanje o upravnim postupcima, vođenje administrativnih i organizacijskih poslova JUO-a, a bila je i u funkciji službenice za informiranje. U lipnju 2017. pridružila se udruzi Informo na mjesto stručni suradnik za administraciju i projekte gdje obavlja poslove implementacije projekata udruge (osobito na projektima 2REVIVE i Sveučilišta za EU projekte), administraciju udruge i projekata, projektno izvještavanje i finacijsko praćenje projekata.
Sabina Valić
Follow:

Sabina Valić

Projektni asistent

SV
Sabina Valić
Projektni asistent
Sabina je 2012. godine završila Ekonomski fakultet u Rijeci, Poslovnu ekonomiju, smjer financije i bankarstvo. Prvo radno iskustvo stekla je 2012. u Centru za razvoj javnog i neprofitnog sektora TIM4PIN (Zagreb) kao savjetnica i predavač u području javne nabave te kao autor stručnih članaka na teme javne nabave i financija i računovodstva. Također, bila je član uredništva stručnog časopisa TIM4PIN Magazina, urednica knjige Javna nabava - službeni stavovi i sudska praksa (2015) i koautorica knjige EU projekti - od ideje do realizacije (2016). Svoje poslovno iskustvo nastavila je 2016. zaposlivši se na knjigovodstvenom poduzeću kao knjigovođa gdje je vodila poduzetničko i neprofitno računovodstvo. U srpnju 2018. godine počela je raditi kao projektni asistent u udruzi Informo.

Udruga Informo ima veliki broj visoko kvalificiranih stručnih suradnika u raznim područjima na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini. Kao promotor volonterstva udruga pruža mogućnost za mnoge studente da steknu iskustvo te radnu etiku. Udruga je također akreditirana pri Europskoj volonterskoj službi (EVS), te ima mogućnost primati i slati volontere u sve dijelove Europe.

Pridruži se našem Informo timu i djeluj s nama u razvoju zajednice. Nudimo ti prijateljsko radno okruženje, osobni razvoj i šansu za rješavanje poslovnih izazova! Ako si prilagodljiv, samostalan i motiviran, tada si idealan za naše radno okuženje!

Karijera

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account